Hur fungerar Mealio?

Mealio är ett menysystem som körs online, ni kan redigera hela er meny online från dator, surfplatta eller telefon.
Era gäster scannar en QR-kod direkt vid borden och får upp er meny direkt i telefonen.

Fördelen med detta är att ni slipper extra spring, gästen är mer förberedd på vad de vill ha redan vid första interaktionen och ni kan enkelt skapa specialerbjudanden med råvaror som behöver avyttras.
Många av våra kunder har rapporterat stor besparing på svinn som tidigare har behövt kastas, men som nu sålts via Mealio-funktionen.

Gästen scannar QR-kod
Kan läsas med alla moderna telefoner
Får er meny i mobilen
Med senaste information och erbjudanden
Gästen redo att beställa
Tid, svinn och spring insparat!
Minska springet till borden

Med en digital meny minskar ni springet till varje bord

Maximera flödet av gäster

Tiden från gästen sätter sig tills de kan börja välja i menyn förkortas.

Minimera svinn

Visa erbjudanden just för dagen för att erbjuda överflöd av råvaror.

Öka merförsäljningen

Ni kan använda Mealio för att visa specialerbjudanden direkt på sina mobiltelefoner, vilket ökar sannolikheten att de kommer att prova nya rätter eller tillägg.

Tillgänglighet och språkalternativ

Ni kan erbjuda menyn på flera språk om ni har många turister eller befinner er nära landsgränser. Systemet är också anpassat för ändring av textstorlek och även för röstuppläsning för synnedsatta som har röstuppläsning i sin telefon redan.

Kostnadseffektivt

Pappersmenyer kan vara dyra att skriva ut och skapa, särskilt om ändringar görs ofta. Med Mealio tar ni bort behovet av utskrift och minskar miljöpåverkan från pappersavfall.

Enkla uppdateringar och modifieringar

Med Mealio kan ni omedelbart uppdatera era menyer. Detta är särskilt användbart för dagliga specialerbjudanden, säsongsbetonade justeringar eller förändringar på grund av tillgänglighet av ingridienser m.m.

Snabbare beställning

Med Mealio kan gäster snabbt komma åt menyn genom att skanna koden, vilket sparar tid som annars skulle behövas för servicen att tillhandahålla fysiska menyer till gästerna. Snabbare service och en bättre övergripande middagsupplevelse.

Statistik och besöksdata

Med Mealio kan ni spåra kundinteraktioner och få användbar information om de mest populära menyalternativen, kundpreferenser och beteende genom datainsamling och konsumentinsikter. Med hjälp av dessa data kan beslut fattas för att förbättra menyn och den övergripande middagsupplevelsen.

Demorestauranger

Här kan du se några exempel på demorestauranger.
Klicka på logotypen eller scanna QR-koden för bäst upplevelse i mobiltelefon.

qr-code (3)
qr-code (4)

Kontakta oss för demonstration av Mealio!

Vill ni testköra Mealio?
Vi erbjuder två veckors gratis testkörning. Ni får ett fristående system, egen QR-kod och meny ni kan redigera till fullo i er restaurang under testkörningen.

Tycker ni allt fungerar bra behåller ni systemet och vi hjälper er implementera på befintlig hemsida eller domännamn när ni köper tjänsten.